Nieuwsoverzicht

12 apr 2018

QO is geopend: Luxe en circulariteit hand in hand bij nieuw hotel aan de Amstel

In het dynamische Amstelkwartier, het ‘nieuwe stukje stad’ in Amsterdam, opende op woensdag 11 april 2018 het QO: een lifestylehotel waarbij luxe naadloos gecombineerd wordt met circulariteit en duurzaamheid.

09 apr 2018

Bouw nieuw duurzaam kantoor Triodos Bank gestart

Op maandag 9 april is de bouw van het nieuwe kantoor van Triodos Bank Nederland en Triodos Investment Management in Driebergen officieel gestart. De bank is één van de duurzaamste banken ter wereld. Vandaar dat de lat qua duurzaamheid en kwaliteit bij de realisatie extreem hoog ligt. Het gebouw wordt remontabel gebouwd; aan het einde van de levensduur kan het worden gedemonteerd, waarna de onderdelen en materialen zijn te hergebruiken. Zonder een spoor achter te laten.

06 apr 2018

TBI realiseert hogere bedrijfsopbrengsten in 2017

TBI kijkt terug op een goed jaar waarin we onze prestaties op veel fronten hebben verbeterd. De woningmarkt was krachtig en het perspectief voor de markten van infra en utiliteit verbeterde. De bedrijfsopbrengsten groeiden in 2017 met 9 procent naar € 1.710 miljoen. Tevens zagen we ons operationele bedrijfsresultaat (EBITDA) toenemen naar € 46 miljoen (operationele marge 2,7 procent). Onze orderportefeuille steeg met 11 procent tot € 2,4 miljard.

04 apr 2018

Circulariteit is route naar een écht duurzame bouwsector

Halverwege deze eeuw moet de Nederlandse economie volledig circulair zijn. Dat is de doelstelling van onze overheid. Maar wat houdt het precies in voor de bouwsector en – meer specifiek – voor J.P. van Eesteren?

26 mrt 2018

Terminal Lelystad Airport bereikt hoogste punt

Op vrijdag 23 maart bereikte de nieuwe terminal het hoogste punt. Het bereiken van het hoogste punt is traditiegetrouw een mijlpaal in de bouw. Een moment dat we graag vieren met onze opdrachtgever, partners, medewerkers en alle andere betrokkenen.